Wachtkamerschermen® voor tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten

Wachtkamerschermen® is marktleider in informatieschermen in de eerstelijns zorg: een bewezen Narrowcasting oplossing in de praktijk.
Meer dan 200 tandartsen- en mondhygiënistenpraktijken maken naar alle tevredenheid gebruik van Wachtkamerschermen®!

Bereik uw patiënten met praktijkinformatie en mondzorg-gerelateerde items

Met Wachtkamerschermen® biedt u afleiding tijdens het wachten en verbetert u de communicatie met uw patiënten. Laat op eenvoudige wijze de actuele wachttijd zien en geef uitleg over behandelingen, poetsinstructies of toon interessante wetenswaardigheden.

Het grote voordeel van een narrowcasting uitzending is dat patiënten meer ontspannen de stoel in gaan. Tijdens het wachten worden ze op de hoogte gebracht van nuttige informatie of juist afgeleid van hetgeen gaat gebeuren. Toon bijvoorbeeld het regionale nieuws, het weerbericht, natuur video’s of humoristische video’s van Mr. Bean die naar de tandarts gaat.

Het is mogelijk om de uitzending centraal of decentraal aan te sturen. De narrowcasting oplossing van Wachtkamerschermen is daarom interessant voor de zelfstandige praktijk maar ook voor praktijken die onder een franchise- of serviceorganisatie vallen.

Voordelen voor uw praktijk:

  • Uitgebreide mediabibliotheek: Ruime keuze uit mondzorginformatie vanuit de NVM, KNMT en allesoverhetgebit.nl. Deze informatie is betrouwbaar en wordt automatisch ververst.
  • Gebruiksvriendelijk systeem: U en uw collega’s werken eenvoudig informatie bij of passen snel de uitzending aan. U kiest met Wachtkamerschermen® voor een totaaloplossing, waarbij installatie en support inbegrepen zijn.
  • Actuele informatie: Toon de huidige wachttijd of extra wachttijd in verband met een spoedgeval. Leg bijvoorbeeld uit waarom sommigen langer moeten wachten dan anderen. Hiermee creëert u rust in de wachtruimte en ontlast u de balie.
  • Stel uw team voor en toon aanwezigheid van medewerkers: Als het rooster dit toelaat, kunt u zelfs geautomatiseerd de aanwezigheid tonen.
  • Reclamevrij: U bepaalt zelf wat er op uw scherm getoond wordt.
  • Geen Powerpoint-presentatie (meer) nodig: Wachtkamerschermen® werkt eenvoudiger, sneller en komt professioneler over. Uw uitzending is afwisselend, veelzijdig en altijd actueel.

 

Tip: Gebruik Wachtkamerschermen® voor bewegwijzering of ruimteaanduiding.
Verwijs patienten naar de juiste behandelruimte en toon agenda, afspraken en behandelingen bij behandelruimtes via kleine schermpjes.

 

Download brochure  Neem contact op 

Referenties

Huisartenpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Wachtkamerschermen® biedt de mogelijkheid om de voorlichting voor patiënten te optimaliseren en transparant te communiceren. 

Huisartenpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Wachtkamerschermen® maakt in één oogopslag alle belangrijke informatie aan patiënten bereikbaar. 

Mondzorgpraktijk
Bron: Telefonische evaluatie

  Wachtkamerschermen® bevalt goed. Het aanpassen van de apps en playlist is gebruikersvriendelijk en we krijgen leuke reacties van de patiënten. 

Huisartenpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Wachtkamerschermen® werd ons aanbevolen en wij zijn hier zeer tevreden over. 

Huisartenpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Wachtkamerschermen® biedt moderne informatie, waaronder medische informatie zonder commerciële achtergrond. 

Allesoverhetgebit.nl Betrouwbare informatie over mondgezondheid op uw scherm!

In samenwerking met het KNMT, initiatiefnemer van Allesoverhetgebit.nl, werden diverse informatieve video’s met betrouwbare en onafhankelijke informatie over mondgezondheid en behandelingen ontwikkeld. Deze video’s zijn vrij te gebruiken via de media bibliotheek van e-Poc Wachtkamerschermen®. Bent u in het bezit van een e-Poc wachtkamerscherm? Dan kunt u ook alle informatie van Allesoverhetgebit.nl aan uw patiënten tonen terwijl ze wachten op de behandeling. Informeer naar de mogelijkheden.