Wachtkamerschermen® voor Huisartsen

Wachtkamerschermen® is marktleider in informatieschermen in de eerstelijns zorg: een bewezen Narrowcasting oplossing in de praktijk.
Meer dan 1500 huisartsenpraktijken maken naar alle tevredenheid gebruik van Wachtkamerschermen®!

Bereik uw patiënten met praktijkinformatie en zorg actualiteiten

Met e-Poc Wachtkamerschermen® stelt u eenvoudig een narrowcasting uitzending samen, waarmee u meer rust creëert in de wachtkamer of wachtruimte. Patiënten zijn beter geïnformeerd, voelen zich meer ontspannen en tonen begrip voor extra wachttijd in verband met spoedgevallen of uitloop van het spreekuur.

Bijkomend voordeel is dat de assistente(s) worden ontlast doordat antwoorden op veel gestelde vragen langskomen in de uitzending. Daarnaast kunt u bewustzijn creëren bij uw patiënten door tijdens het wachten informatie te tonen over bijvoorbeeld huisbezoeken, het aanvragen van een dubbel consult, bloedafname of spoedhulp.

Wachtkamerschermen® is marktleider binnen de eerstelijnszorg en weet wat er speelt bij huisartsen en praktijken in Nederland en België. Wij werken nauw samen met Patiëntenfederatie Nederland (NPCF) en de Landelijke Huisartsen Federatie (LHV). Wachtkamerschermen® is preferred partner van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en Domus Medica en werkt exclusief samen met e-Zorg.

Daarom kiezen Huisartsen Wachtkamerschermen®:

  • Actuele wachttijden: Mogelijkheid tot het tonen van actuele uitloop van het spreekuur of lange wachttijd in verband met een spoedvisite of spoedgeval.
  • Educatieve video’s: In samenwerking met de NTR zijn er vele informatieve en educatieve video’s beschikbaar over gezondheid, preventie en een gezonde levensstijl.
  • Seizoensgebonden informatie: Mogelijkheid tot het automatisch tonen van seizoensgebonden informatie zoals de Griepprik, Stoptober of het RIVM Hitteplan.
  • Voorstellen team: Gelegenheid om uw team voor te stellen, nieuwe en tijdelijke medewerkers te introduceren en aanwezigheid te tonen. Daarnaast kunt u aangeven (eventueel geautomatiseerd) welke arts op dit moment huisbezoeken of visites aflegt.
  • Thuisarts: Mogelijkheid om actueel thuisarts nieuws- en seizoensgebonden thuisarts video's op uw Wachtkamerscherm® te tonen.
  • Vrijheid: U bent helemaal vrij in het samenstellen van uw (reclame-vrije) uitzending: voeg uw eigen huisstijl toe en toon alleen de informatie die ú van toegevoegde waarde vindt.
  • Informatiedeling andere disciplines: Mogelijkheid tot informatiedeling van of met andere disciplines, zoals de apotheek, fysiotherapie, verloskundigen, tandartsen, etc.
  • Geen Powerpoint-presentatie (meer) nodig: Wachtkamerschermen® werkt eenvoudiger, sneller en komt professioneler over. Uw uitzending is afwisselend, veelzijdig en altijd actueel.
  • Patiënten oproepen: Roep patiënten naar een balie of behandelruimte.

 

Tip: Gebruik Wachtkamerschermen® voor bewegwijzering of ruimteaanduiding in het Medisch Centrum.
Verwijs patienten naar de juiste behandelruimte en toon aan- en afwezigheidsmeldingen, afspraken en ruimteplanning bij behandelruimtes via kleine schermpjes.

 

Download brochure  Neem contact op 

Referenties

Huisartenpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Door de muziek wordt de geluidsoverlast van onze balie verminderd. Daarnaast geven wij patiënten informatie over de praktijk afgewisseld met leuke informatieve filmpjes en leuke plaatjes. 

Huisartenpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Wachtkamerschermen® biedt moderne informatie, waaronder medische informatie zonder commerciële achtergrond. 

Huisartenpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Op basis van website en reviews voor Wachtkamerschermen® gekozen. 

Mondzorgpraktijk
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Iedereen kent Wachtkamerschermen.nl en ik kom jullie overal tegen. Dus het moest wel goed zijn. Toch overtreft het mijn verwachtingen. Wat een mooi systeem! 

Fysiotherapeut
Bron: Tevredenheidsonderzoek 2017

  Wachtkamerschermen® heeft een professioneel design welke een positieve bijdrage levert aan de wachtkamerbeleving. 

Thuisarts.nl Thuisarts informatie op uw wachtkamerscherm®!

Samen met het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) ontwikkelde e-Poc Wachtkamerschermen® de Thuisarts.nl-module. Deze module is speciaal voor gebruikers van Wachtkamerschermen® ontwikkeld en toont betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekte op het scherm in uw wachtkamer. Bent u in het bezit van een e-Poc wachtkamerscherm®? Dan kunt u ook alle informatie van Thuisarts.nl aan uw patiënten tonen terwijl ze wachten op het consult. Informeer naar de mogelijkheden.