Combineer narrowcasting van Wachtkamerschermen® met onze innovatieve oplossingen voor bewegwijzering, zaalverwijzing en ruimteaanduiding. Wijs uw doelgroep de weg via dynamische schermen en duid op effectieve wijze ruimtes of werkplekken aan. De bewegwijzering en ruimteaanduiding zijn eenvoudig aan te passen en altijd actueel.

 

Verwelkom en informeer uw bezoekers

Verwelkom uw bezoekers op professionele wijze via informatieschermen bij de balie of receptie . De welkomstboodschap wisselt u af met een doelgerichte bewegwijzering, het laatste nieuws en andere interessante informatie en wetenswaardigheden.

De mogelijkheden van bewegwijzering en ruimteaanduiding zijn ongekend! Optimaliseer de communicatie met uw doelgroep en eigen medewerkers.

 

Ruimteaanduiding en -reservering

Ruimtes worden aangeduid met digitale deurbordjes. Bezoekers, maar ook uw eigen medewerkers zien in één oogopslag of een ruimte beschikbaar is en wie er (eventueel) in de ruimte aanwezig zijn. Via de touchscreen-functie op de digitale deurbordjes óf via de backoffice reserveert u snel de ruimte of werkplek.

 

Bewegwijzering en ruimtereservering via één systeem

Via ons innovatieve systeem beheert u de bewegwijzering en ruimteaanduiding op eenvoudige wijze. Vanaf iedere computer met een internetverbinding logt u in op het systeem. U ziet direct welke ruimte nog beschikbaar is en legt uw reservering vast. Daarnaast ziet u ook via de digitale deurbordjes of een ruimte beschikbaar is en wie er (eventueel) in de ruimte aanwezig zijn.

 

Verbeter uw interne communicatie en laat medewerkers snel en eenvoudig ruimtes beheren en reserveren.

 

Wachtkamerschermen®

Bewegwijzering wordt vertoond via één of meerdere Wachtkamerschermen®. Deze narrowcasting beeldschermen worden voor u opgehangen op zorgvuldig gekozen locaties. Wijzigingen of aanvullingen voert u zelf door via de backoffice en de beeldschermen tonen direct de aangepaste bewegwijzering.

 

Digitale deurbordjes

Praktische 10 inch touchscreen schermen fungeren als digitale deurbordjes. Het grote voordeel van deze deurbordjes is dat ze verbonden zijn met internet zodat de informatie, die getoond wordt, altijd actueel is.

 

Koppelingen met meest gebruikte agenda’s

Voor uw gemak zijn er koppelingen gerealiseerd met de meest gebruikte digitale agenda’s zoals Outlook, Google Calendar, Office 365 en Microsoft Exchange. Daarnaaast is het mogelijk om afspraken uit een ander agendasysteem te importeren, zodat deze afspraken ook getoond worden.

 

Communiceer optimaal met uw doelgroep en wijs doelgericht de weg binnen uw praktijk of organisatie.

Marktleider in patïenten communicatiebewezen oplossing in de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg!

Neem contact op