Optimaliseer de communicatie met uw patiënt

Wachtkamerschermen® weet waar uw patiënt op zit te wachten

Meer informatie   Voorbeeld uitzendingen  
Patiënten communicatie

Wachttijdbeleving

Digitale informatievoorziening via Narrowcasting. Optimale communicatie met uw patiënten via een beeldscherm in uw wachtruimte. Of u nu wilt starten met Narrowcasting of uw informatiesysteem wilt optimaliseren of vervangen, wij ontzorgen u.

Wachtrij begeleiding

Wachtrijbegeleiding

Optimale patiëntenbegeleiding met digitale aanmeldsystemen en volgnummersystemen van Wachtkamerschermen®. Verwijs en begeleid uw cliënten op een efficiënte en professionele manier naar de juiste balie of behandelruimte.

Ruimte aanduiding

Bewegwijzering en Ruimteaanduiding

Dynamische bewegwijzering via beeldschermen op centrale plekken in uw gebouw. Ruimte aanduiding via digitale deurbordjes bij behandelruimtes. Aan- en afwezigheidsmeldingen middels kleine touchscreens.

FlowmanagerFlowmanagement software voor Teststraten en Vaccinatie locaties

Met de Flowmanager van Wachtkamerschermen® leidt u uw patïentenstroom op test- en vaccinatielocaties eenvoudig in goede banen.
Flowmanager geeft uw medewerkers op locatie inzicht en overzicht welke behandelkamers open of gesloten zijn, welke kamers of loketten op enig moment wel of geen patiënt behandelen en eventueel hoeveel mensen er bij de kamer in de wacht staan. Door te werken met een wachtrij van 1 persoon voor een kamer, staat de volgende patiënt altijd klaar, wat resulteert in maximale efficiëntie bij de kamers.

Flowmanager Management App

Management App

Via de Management App beheert u de flow van uw test- of vaccinatiestraat. Standaard richten wij deze voor u in, maar u kunt zelf eenvoudig gebruikers of behandelruimtes toevoegen als de straat uitbreidt. De Management App geeft uitgebreid inzicht in het aantal doorverwezen patiënten per dag per kamer.

Flowmanager App

Flowmanager App

Bij de centrale ontvangst of bij de verschillende ingangen staan medewerkers met een robuuste tablet met de Flowmanager App. Daarop is de status van alle kamers/loketten/behandelruimtes te zien. De medewerker verwijst een patiënt naar een vrije kamer door op een kamernummer te drukken.

Flowmanager Desk App

Desk App

De medewerker(s) in de kamers, lokketten of behandelruimtes hebben een PC, tablet of telefoon. Zij kunnen een kamer openen via de Desk App en patiënten binnenlaten voor een handeling. Zodra de medewerker een nieuwe patiënt binnenlaat, kan de flowmanager weer iemand naar dat loket doorsturen.

Meer dan 3000 zorginstellingen kozen al voor Wachtkamerschermen®

responsive

2500+

Praktijken

responsive

100+

Apotheken

responsive

50+

Huisartsenposten

responsive

150+

(Poli)Klinieken

Beeldschermcommunicatie en interactie rondom afspraken

Wachtkamerschermen® werkt samen met diverse brancheorganisaties in de zorg

nhg domusmedica knmt knmp