Onze Huisartsen

Wachtkamerschermen® voor overkoepelende organisaties

Over dit project:

Onze Huisartsen is een faciliterende en ondersteunende organisatie van, voor en door ca. 200 aangesloten huisartsen in de regio Arnhem. Ontzorging is één van de kerndoelstellingen van Onze Huisartsen. Daarom worden er diverse ondersteunende diensten aangeboden, zoals gezamenlijke inkoop.

Onlangs is Onze Huisartsen een samenwerking gestart met Wachtkamerschermen® waarbij aangesloten huisartsen gebruik kunnen maken van een speciaal aanbod. Simone Kwant van Onze Huisartsen licht toe: “We beschouwen narrowcasting als een waardevol communicatiekanaal. Via een Wachtkamerscherm® kunnen huisartsen gemakkelijk patiënten informeren over bijvoorbeeld de praktijk of het gebruik van het patiëntenportaal. Ook kunnen wij als overkoepelende organisatie eenvoudig centraal content aanbieden die voor iedereen belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan MGn, LSP, OPEN of berichtgeving over het Coronavirus. En dit alles in een herkenbare en uniforme uitstraling.”

Daarnaast geeft Simone aan dat er voor Wachtkamerschermen® is gekozen omdat het Wachtkamerscherm® gekoppeld kan worden met een website. Onlangs heeft Onze Huisartsen een format voor een website ontwikkeld in samenwerking met websitebouwer SiteSupport . Aangesloten huisartsen mogen van dit website-format gebruik maken. Groot voordeel is dat alle websites hierdoor een uniforme uitstraling hebben, maar dat toch iedere afzonderlijke praktijk bijvoorbeeld eigen berichten kan plaatsen. Wachtkamerschermen® heeft ervoor gezorgd dat deze berichten van de website automatisch op het Wachtkamerscherm® vertoond worden. Zo hoeft een huisarts maar 1x een bericht in te voeren, wat een mooie tijdsbesparing oplevert.

Samen met Wachtkamerschermen® werd door Onze Huisartsen én de collega’s van NEO Huisartsenzorg (voorheen CIHN) een raamovereenkomst opgesteld met interessante (staffel)kortingen en afspraken om huisartsen op weg te helpen, zoals een compleet ingerichte basis-speellijst. “Door de krachten met NEO Huisartsenzorg te bundelen, kunnen we nog grotere aantallen halen. Als een huisarts interesse heeft, hoeven wij dit alleen maar door te geven aan Wachtkamerschermen® en zij regelen de rest.”

Tot slot geeft Simone aan dat ze het heel praktisch vindt dat Wachtkamerschermen® werkt met modules die geautomatiseerd informatie vertonen. Als voorbeeld geeft ze de Thuisarts.nl module die maandelijks wisselende informatie toont over klachten en aandoeningen. “Zoals ik al eerder aangaf staat ontzorging bij Onze Huisartsen voorop. Ook een narrowcasting systeem waar een huisarts nauwelijks naar om hoeft te kijken, hoort hierbij!”

Bent u huisarts en aangesloten bij Onze Huisartsen of NEO Huisartsenzorg? Neem dan contact op via sales@evalue8.nl voor meer informatie. Of bent u zelf werkzaam voor of bij een samenwerkingsverband of overkoepelende organisatie? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.Datum: Mar 2021

Klant: Onze Huisartsen

Categorie: Wachtkamerschermen,

Locatie: Arnhem e.o.

Partner: ,Gerelateerde Projecten