Wachtkamerschermen® is het meest gebruikte en best beoordeelde patiënten informatiesysteem in de eerste- en tweedelijns zorg. Met het Wachtkamerschermen® Narrowcastingsysteem kunt u snel en eenvoudig informatie communiceren, zoals wachttijden en mededelingen over uw gezondheidscentrum, kliniek of praktijk.
volgnummers nadat patiënten zich hebben zich hebben aangemeld via de aanmeldzuil en/of bewegwijzering behoort tot de mogelijkheden. Met Wachtkamerschermen® optimaliseert u de communicatie met uw patiënt en tegelijkertijd verzacht u de wachttijd.

 

Totaaloplossing
Met Narrowcasting van Wachtkamerschermen® bent u verzekerd van een totaaloplossing voor beeldschermcommunicatie, waarbij alles is inbegrepen, waaronder de hard- en software, de installatie en het projectmanagement. Daarnaast verzorgen wij een training zodat u direct aan de slag kunt. Heeft u vragen? Onze supportafdeling staat voor u klaar!
Ontzorging
Bij Wachtkamerschermen® staat ontzorging voorop: uw eerste uitzending wordt door ons ingericht in uw eigen huisstijl en actuele informatie wordt automatisch ververst. Via het gebruiksvriendelijke systeem past u snel en eenvoudig uw eigen berichten aan en met minimale technische kennis beheert u de uitzending.

 

Wachtkamerschermen® is marktleider in narrowcasting & informatieschermen voor de zorg in Nederland en België en biedt u een narrowcasting oplossing die zich in praktijk heeft bewezen.

 

Toon informatie en geef voorlichting

Maak gebruik van de uitgebreide media bibliotheek om zorg gerelateerde informatie te tonen en voorlichting te geven aan patiënten, cliënten en bezoekers. De items uit de media bibliotheek zijn met zorg samengesteld door onze samenwerkingspartners zoals overheden, patiënten- en brancheverenigingen en kennisorganisaties. U beschikt altijd over betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde informatie.

 

Verhoog de patiënten tevredenheid

Stel zelf een boeiende en afwisselende uitzending samen door informatie over uw zorginstelling, personeel of wachttijden af te wisselen met nieuws en infotainment. Hierdoor worden patiënten afgeleid van het wachten en tonen ze meer begrip voor een eventuele uitloop. Beter geïnformeerde patiënten zijn over het algemeen meer tevreden patiënten. Wachtkamerschermen® is uw wachttijdverzachter!

 

Wachtkamerschermen® biedt u alles om uw narrowcastinguitzending aan te laten sluiten bij úw behoefte en die van uw patiënt!

 

Jarenlange ervaring en samenwerking met partners

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om op de ontwikkelingen vooruit te lopen. Wij kennen de zorgmarkt en weten waar u behoefte aan heeft. Wij vinden het belangrijk dat onze narrowcasting producten op een veilige en betrouwbare manier voor u werken. Daarom werkt e-Poc Wachtkamerschermen® samen met partners zoals e-Zorg, het grootste zorgnetwerk van Nederland.

Marktleider in patïenten communicatiebewezen Narrowcasting oplossing in de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg!

Download brochure  

Neem contact op  

Voorbeelduitzending