Creëer rust in de wachtruimte en bied kinderen een optimale wachttijdbeleving en afleiding met de educatieve tablettafel van Wachtkamerschermen®. Speciaal voor wachtruimtes van medisch centra en ziekenhuizen is een kleurrijke kindertafel met aanraakscherm ontwikkeld, waarop meerdere kinderen tegelijkertijd leuke educatieve spellen kunnen spelen.

 

Inspelen op behoefte
Kinderen raken steeds eerder bekend met de digitale wereld. Om hierop in te spelen heeft Wachtkamerschermen® een educatieve kindertafel ontwikkeld. Deze kleurrijke tafel combineert interactie met educatie en laat kinderen op eenvoudige wijze (digitale) spelletjes spelen. Via het handige aanraakscherm is de tafel eenvoudig te bedienen.
Educatie en Entertainment
De educatieve kindertafel wordt uitgerust met diverse spelletjes die door één of meerdere kinderen te spelen zijn. Deze spelletjes hebben allemaal een educatief karakter. De wachttijd wordt spelenderwijs verzacht én de kinderen steken er ook iets van op!
 
 

 

Combineer Wachtkamerschermen® met een educatieve kindertafel om een optimale wachttijdbeleving te bieden voor alle leeftijden.

 

Positieve wachttijdbeleving

Een positieve wachttijdbeleving draagt bij aan een hogere cliënttevredenheid. Combineer uw Wachtkamerscherm® met een educatieve kindertafel om de wachttijd optimaal te verzachten. Terwijl ouders het laatste nieuws en interessante (gezondheids)weetjes via het narrowcasting scherm volgen, worden kinderen beziggehouden via spelletjes op de interactieve kindertafel. Ideaal als u wachttijdverzachting voor iedere leeftijd wilt bieden!

 

Educatie voor iedere doelgroep

Wilt u de interactieve tafel bijvoorbeeld inzetten binnen de psychogeriatrie of gehandicaptenzorg? De interactieve tafel met aanraakscherm kan op maat worden samengesteld en uitgerust worden met (educatieve) spelletjes naar wens. Hierdoor is de interactieve tafel breed inzetbaar en kunt u deze beter laten aansluiten bij de behoefte van uw doelgroep.

 

Met de educatieve tablettafel van Wachtkamerschermen® zijn afleiding en vermaak kinderspel!

 

Compleet pakket

De educatieve kindertafel wordt met de benodigde software geleverd. Ook aan de veiligheid van de kinderen is gedacht: het complete pakket omvat onder meer een robuust metalen onderstel en een tafelblad van gehard glas met ronde hoeken, zodat ouders hun kinderen met een gerust hart kunnen laten spelen op de interactieve tafel.

Marktleider in patïenten communicatiebewezen oplossing in de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg!

 

wachtkamerschermen educatieve tablettafel voor kinderen