Verwijs en begeleid uw clienten op efficiënte en professionele wijze naar de juiste balie of behandelruimte met digitale aanmeldzuilen en nummersystemen van Wachtkamerschermen®. Optimaliseer de patiëntenlogistiek en verhoog de efficiency op de werkvloer door mensen en middelen af te stemmen op vraag en drukte. Verzacht de wachttijd voor uw cliënten middels een afwisselende narrowcasting uitzending.

 

Aanmelding en wachtrijbegeleiding

Een professioneel volgnummersysteem versnelt het aanmeldproces en geeft u controle over de wachtrij. Voor een efficiënte aanmelding gebruikt u het eenvoudige ‘bakker-slager systeem’ (dispenser met voorbedrukte tickets op rol) of de moderne digitale aanmeldzuil voor meerdere balies. Indien gewenst laat u cliënten bij binnenkomst aanmelden of brengt u differentiatie aan via een keuzemenu voor diensten waarbij cliënten aangeven waar ze voor komen. Op deze wijze begeleidt u de wachtrij op doeltreffende wijze en verwijst u cliënten direct naar de juiste balie of medewerker.

 

Wachttijdbeleving en Wachtverzachter

Het systeem voor wachtrijbegeleiding wordt gecombineerd met een afwisselende narrowcasting uitzending waarvan u zelf de regie in handen heeft. Via het scherm waarop u de volgnummers toont, laat u bijvoorbeeld ook informatieve berichten, het actuele nieuws, de weersvoorspelling en ontspannende video’s zien. U stelt één keer een uitzending samen en daarna heeft u hier geen omkijken meer naar: onze innovatieve oplossing houdt de uitzending altijd actueel. Wilt u toch een bericht aanpassen of wijziging doorvoeren? U bent snel wegwijs in het gebruiksvriendelijke systeem en past eenvoudig de uitzending aan.

 

Met wachtrijbegeleiding via uw Wachtkamerschermen® creeërt u rust en duidelijkheid in uw wachtruimte. Een efficiënt systeem voor u en uw cliënt!

 

Integratie met Track & Traceoplossingen voor apotheken

Om nóg efficiënter en klantgerichter te werken zijn er koppelingen gerealiseerd tussen het volgnummersysteem en de meest gebruikte Track & Trace-oplossingen voor apothekers. De cliënt meldt zich aan middels een code op zijn recept. De medewerker in de backoffice kan direct beginnen met het verzamelen van de medicatie. Als de cliënt door het volgnummersysteem wordt opgeroepen, dan ligt zijn medicatie al klaar. Deze integratie levert een aanzienlijke tijdsbesparing op: voor u als Apotheker, maar ook voor de cliënt!

 

Realtime inzicht met backofficemonitor en uitgebreide managementinfo

Met één druk op de knop roepen medewerkers een nieuwe cliënt op. De backofficemonitor houdt realtime bij hoeveel cliënten aangemeld zijn en hoe lang de gemiddelde wachttijd is. U stelt zelf de grenswaarden in: de backofficemonitor geeft aan als deze overschreden worden, zodat er tijdig actie ondernomen kan worden om de streefwachttijd te halen. Daarnaast biedt het systeem uitgebreide managementinformatie en statistieken, zodat de inzet van mensen en middelen over langere termijn optimaal afgestemd kunnen worden.

 

Met onze oplossing voor Wachtrijbegeleiding in combinatie met Narrowcasting heeft u een krachtige tool in handen waarmee u de wachtrij optimaal begeleidt, de efficiency op de werkvloer verhoogt, de communicatie met uw cliënten verbetert en de wachttijd verzacht. Kortom: een doeltreffend systeem voor u én uw cliënt!

Verbeterde PatiëntenLogistiek

 

Nummerdispenser
Er zijn twee soorten nummerdispensers die u kunt gebruiken in combinatie met Wachtkamerschermen®. De conventionele ticketdispenser met tickets op rol is een is een eenvoudige maar functionele oplossing om volgnummers uit te geven en te tonen op uw Wachtkamerschermen®, waarmee u de kosten voor uw wachtrij-informatieststeem laag houdt.
De digitale ticketdispenser is een zuil met aanraakscherm en bonprinter, geschikt voor het aanbieden van meerdere diensten.
Balie- en managementsoftware
Met de baliesoftware roept u eenvoudig het volgende nummer op. Bij een oproep worden het nummer en een geluidsignaal weergegeven op uw Wachtkamerschermen®, zodat een client duidelijk ziet dat zij aan de beurt is. De Managementsoftware biedt waardevolle bedrijfsinformatie in de vorm van statistieken en geeft inzicht in actele bezoekersaantallen, baliekeuze, gekozen diensten en afhandeltijden, zodat u de inzet van mensen en middelen beter af kunt stemmen op de vraag.

 

Wachtkamerschermen® heeft veel ervaring in het ontwikkelen en leveren van nummersystemen voor de zorg in Nederland en België en biedt u een oplossing die zich in praktijk heeft bewezen.

 

Jarenlange ervaring en samenwerking met partners

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om op de ontwikkelingen vooruit te lopen. Wij kennen de zorgmarkt en weten waar u behoefte aan heeft. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op een veilige en betrouwbare manier voor u werken. Daarom werkt e-Poc Wachtkamerschermen® samen met partners zoals e-Zorg, het grootste zorgnetwerk van Nederland.

Marktleider in patïenten communicatiebewezen oplossing in de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg!

Folder Wachtkamerschermen® 

Folder Volgnummersystemen 

Neem contact op  

Voorbeelduitzending  

 

 

 

volgnummersysteem Wachtkamerschermen® ticketdispenser