Met jarenlange ervaring en hart voor de zorg, maken wij er werk van altijd goed geïnformeerd te zijn over ontwikkelingen in uw branche.


Wachtkamerschermen® werkt samen met diverse brancheorganisaties en de meest bekende ICT-partners in de zorg!

Samenwerking & Partners

Wachtkamerschermen® is één van de eerste patiëntencommunicatiesystemen in Nederland. Met jarenlange ervaring en hart voor de zorg, maken wij er werk van altijd goed geïnformeerd te zijn over ontwikkelingen in uw branche.

Het aangaan van structurele relaties met onze klanten maar ook met gespecialiseerde partners ziet Wachtkamerschermen® als een belangrijke manier om een vooruitstrevende producten en diensten te kunnen (blijven) leveren. Om een wetenschappelijk onderbouwd pakket aan gezondheidsinformatie aan te kunnen bieden, werkt Wachtkamerschermen® nauw samen met diverse patiënten- en brancheorganisaties.

Wij vinden het belangrijk dat onze producten op een veilige en betrouwbare manier voor u werken, daarom werken we samen met de grootste zorgnetwerken van Nederland en de meest bekende ICT partners van de zorg.

We zijn betrokken bij goede doelen en stichtingen; vanuit sponsoring, als bedrijfsambassadeur, maar ook vanuit innovatie door hen te helpen hun boodschap te verspreiden via onze schermennetwerken.

Duchenne.jpg
Carepartners.jpg
Topicus.jpg
alpe-dhuzes.jpg
Cobbler.jpg
Futec.jpg
Kika.jpg
VANAD-Comvio.jpg
StichtingVluchteling.jpg
allesoverhetgebit.jpg
Pharmeon.jpg
Brisp.jpg
Complan.jpg
Floating_Byte.jpg
ICTaurus.jpg
pharmapartners.jpg
Vertimart.jpg
Zorgring.jpg
thuisarts.jpg
NPCF.jpg
Danthas.jpg
Wac.jpg
KNMT.jpg
OxfamNovib.jpg
KWF.jpg
e-zorg.jpg
Advitronics.jpg
Entric.jpg
Ram-it.jpg
VanVlodropICT.jpg
NHG.jpg
Wac.jpg
CGM.jpg
ANT.jpg
LHV.jpg