Met jarenlange ervaring en hart voor de zorg, maken wij er werk van altijd goed geïnformeerd te zijn over ontwikkelingen in uw branche.


Wachtkamerschermen® werkt samen met diverse brancheorganisaties en de meest bekende ICT-partners in de zorg!

Samenwerking & Partners

Wachtkamerschermen® is één van de eerste patiëntencommunicatiesystemen in Nederland. Met jarenlange ervaring en hart voor de zorg, maken wij er werk van altijd goed geïnformeerd te zijn over ontwikkelingen in uw branche.

Het aangaan van structurele relaties met onze klanten maar ook met gespecialiseerde partners ziet Wachtkamerschermen® als een belangrijke manier om een vooruitstrevende producten en diensten te kunnen (blijven) leveren. Om een wetenschappelijk onderbouwd pakket aan gezondheidsinformatie aan te kunnen bieden, werkt Wachtkamerschermen® nauw samen met diverse patiënten- en brancheorganisaties.

Wij vinden het belangrijk dat onze producten op een veilige en betrouwbare manier voor u werken, daarom werken we samen met de grootste zorgnetwerken van Nederland en de meest bekende ICT partners van de zorg.

We zijn betrokken bij goede doelen en stichtingen; vanuit sponsoring, als bedrijfsambassadeur, maar ook vanuit innovatie door hen te helpen hun boodschap te verspreiden via onze schermennetwerken.

OxfamNovib.jpg
VanVlodropICT.jpg
LHV.jpg
Voor_Praktijken.jpg
Brisp.jpg
Wac.jpg
Pharmeon.jpg
Floating_Byte.jpg
Wac.jpg
Entric.jpg
Kika.jpg
NHG.jpg
thuisarts.jpg
Complan.jpg
Carepartners.jpg
alpe-dhuzes.jpg
VANAD-Comvio.jpg
Fysoptima.jpg
allesoverhetgebit.jpg
Cobbler.jpg
KWF.jpg
Zorgring.jpg
NPCF.jpg
ANT.jpg
domusmedica.jpg
Danthas.jpg
e-zorg.jpg
Vertimart.jpg
vvOSC.jpg
Futec.jpg
KNMT.jpg
Topicus.jpg
Ram-it.jpg
pharmapartners.jpg
CGM.jpg
ICTaurus.jpg
StichtingVluchteling.jpg
MHCB.jpg
Advitronics.jpg
Duchenne.jpg