Met jarenlange ervaring en hart voor de zorg, maken wij er werk van altijd goed geïnformeerd te zijn over ontwikkelingen in uw branche.


Wachtkamerschermen® werkt samen met diverse brancheorganisaties en de meest bekende ICT-partners in de zorg!

Samenwerking & Partners

Wachtkamerschermen® is één van de eerste patiëntencommunicatiesystemen in Nederland. Met jarenlange ervaring en hart voor de zorg, maken wij er werk van altijd goed geïnformeerd te zijn over ontwikkelingen in uw branche.

Het aangaan van structurele relaties met onze klanten maar ook met gespecialiseerde partners ziet Wachtkamerschermen® als een belangrijke manier om een vooruitstrevende producten en diensten te kunnen (blijven) leveren. Om een wetenschappelijk onderbouwd pakket aan gezondheidsinformatie aan te kunnen bieden, werkt Wachtkamerschermen® nauw samen met diverse patiënten- en brancheorganisaties.

Wij vinden het belangrijk dat onze producten op een veilige en betrouwbare manier voor u werken, daarom werken we samen met de grootste zorgnetwerken van Nederland en de meest bekende ICT partners van de zorg.

We zijn betrokken bij goede doelen en stichtingen; vanuit sponsoring, als bedrijfsambassadeur, maar ook vanuit innovatie door hen te helpen hun boodschap te verspreiden via onze schermennetwerken.

Complan.jpg
Wac.jpg
Pharmeon.jpg
ICTaurus.jpg
NHG.jpg
domusmedica.jpg
alpe-dhuzes.jpg
ANT.jpg
VANAD-Comvio.jpg
StichtingVluchteling.jpg
LHV.jpg
Advitronics.jpg
Ram-it.jpg
Zorgring.jpg
Kika.jpg
Futec.jpg
thuisarts.jpg
allesoverhetgebit.jpg
e-zorg.jpg
pharmapartners.jpg
Topicus.jpg
VanVlodropICT.jpg
vvOSC.jpg
Brisp.jpg
Danthas.jpg
CGM.jpg
Carepartners.jpg
MHCB.jpg
Duchenne.jpg
Wac.jpg
Cobbler.jpg
Vertimart.jpg
Entric.jpg
Floating_Byte.jpg
KWF.jpg
NPCF.jpg
Voor_Praktijken.jpg
OxfamNovib.jpg
KNMT.jpg